محل تبلیغات شما

طرز تهیه شیرین قاتق

طرز تهیه شیرین قاتق گیلانی اصل به صورت خوشمزه و محلی در خانه برای 2 تا 4 نفر، shirin ghatogh
دستور پخت خورشت شیرین قاتق گیلانی مرحله به مرحله

شیرین قاتق یا همان شیرین خورشت گیلانی یکی از خورشت های اصیل شمال کشور به خصوص استان گیلان است که به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. این خورشت خوشمزه با اسم خورشت آلو قیسی هم شناخته می شود که به صورت خشک و یا آبدار تهیه می شود و طعم بسیار لذیذ و ملسی هم دارد.

در گذشته در مراسمات عروسی و یا مجالس خاص این خورشت خوشمزه غذای مخصوص سفره های شمالی بوده است.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرین قاتق آشنایی ندارید، ما در این آموزش اشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه آن را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این غذای خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.


طرز تهیه اشترودل گوشت

طرز تهیه راتا مرغ

طرز تهیه قرابیه شکلاتی

خورشت ,شیرین ,قاتق ,تهیه ,مرحله ,خوشمزه ,شیرین قاتق ,می شود ,طرز تهیه ,تهیه شیرین ,این خورشت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

freethurbuno nokekickweb صدها چیز برای فروش Cynthia's memory فروشگاه دانشجویی Beatrice's life خرید موكن صورت ماتیکی موزن ماتیکی فلاولس زنانه مردانه 2021 kbs3drama تکنولوژی incethoco