محل تبلیغات شما

طرز تهیه شیرینی لقمه ای

شیرینی لقمه ای ، طرز تهیه و پخت شیرینی لقمه ترکیه ای خوشمزه در منزل ، shirini logmei
دستور پخت شیرینی لقمه ای خوشمزه و بازاری در منزل

شیرینی لقمه ای از شیرینی های خوشمزه و فوق العاده ای است که به شیرینی لقمه ای ترکیه ای معروف است. کسانی دوست دارند از مهمانان خود با دسر و شیرینی های خانگی، پذیرایی کنند، می توانند این شیرینی ساده را به راحتی و آسانی در منزل درست کنند. شیرینی لقمه ای مانند شیرینی کشمشی، لطیفه و دیگر شیرینی های خوشمزه بسیار پرطرفدار و عالی است.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی لقمه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش انواع شیرینی خوشمزه بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این شیرینی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده شیرینی پزی، به راحتی در منزل این شیرینی لقمه ای خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم برای شیرینی لقمه ای
کره150 گرم
روغن مایعنصف استکان
پودر شکر1 استکان
آرد سمولینانصف استکان
آرد فندق1 استکان
آردسه و نیم لیوان
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
زرده تخم مرغ1 عدد
مواد لازم شربت شیرینی لقمه ای
شکر3 لیوان
آبسه و نیم لیوان
لیمو1 برش
مراحل تهیه و پخت شیرینی لقمه ای

1. برای درست کردن شیرینی لقمه ای، اول از هر چیز شربت آن را آماده می کنیم. برای این کار، آب و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.

2. بعد از اینکه شکر در آب حل شد و به جوش آمد، اجازه می دهیم تا حدود 10 دقیقه بجوشد و قوام بیاید. در چند دقیقه آخر، 1 برش لیمو به شربت اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم.

3. حالا برای درست کردن شیرینی، در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کمی باز شود. بعد به ترتیب کره آب شده، روغن، پودر شکر، بکینگ پودر، آرد فندق و آرد سمولینا را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

4. در ادامه هم آرد را به تدریج به مواد می ریزیم و به آرامی با همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا خمیر شیرینی کاملا مخلوط و یکدست شود.

5. حالا از خمیر در اندازه های یکسان برمی داریم و به شکل تخم مرغ درمی آوریم. بعد روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و با چنگال روی آنها را طرح می زنیم.

6. وقتی همه شیرینی ها را آماده کردیم، آنها را در سینی فر می چینیم و در داخل فر که از قبل با دمای 0 درجه گرم شده بود، قرار می دهیم. زمان پخت شیرینی ها بسته به دمای فر متفاوت است. تقریبا زمانی که روی شیرینی ها طلایی شوند، شیرینی ها کاملا پخته شده است.

7. بعد از پخت، شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و شربت خنک شده را روی شیرینی های داغ می ریزیم و پشت و روی آن را به شربت آغشته می کنیم. برای تزیین شیرینی ها هم مقداری پودر پسته روی آنها می ریزیم.

8. شیرینی های لقمه ای خوشمزه را در ظرف می چینیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی لقمه ای خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/8652-shirini-logmei/

طرز تهیه اشترودل گوشت

طرز تهیه راتا مرغ

طرز تهیه قرابیه شکلاتی

شیرینی ,لقمه ,ای ,کنیم ,خوشمزه ,روی ,شیرینی لقمه ,لقمه ای ,می کنیم ,شیرینی ها ,شیرینی های

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ارائه انواع ساندویچ پانل، ورقهای مات و شفاف فایبرگلاس، پلی استر ، انواع کانکس و سردخانه، پشم سنگ بهترینها به کربلا 90 خوش آمدید آهنگهای جدید آذری ،فارسی و پیشواز جدید آذری ، فارسی السَّلامُ عَلَیکَ یَا سَیِّدَ السّاداتِ الاَعاظِمِ اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَا اَحمَدُ بنُ مُوسَی الکاظِم نرم افزار جمع آوری ایمیل های ایرانی ایدنک - پاسداشت ارزش های سرزمین مادری اشعار ،نوحه ،مرثیه ،روضه ،مولودی و مدح جهت میلاد اهل بیت ،شهادت اهل بیت و اشعار مجالس ختم و ترحیم ،خاکسپاری توسط مداح و شاعراهل بیت ذاکر ال menslinggeba درمان چاقی و لاغری